Onze Producten

Bestel je kunstgras via de webshop en ontvang gratis je plaatsings accessoires.

Proxygrass Gold

air36€ 31,00 per m2

Air 30

bij de ontwikkeling van de 'Air 30' hebben we de identieke vezel en inwevingstechniek gebruikt als bij zijn langer broertje de 'Air 36'. Door hem simpelweg korter te maken, is hij beter geschikt in onderhoud bij mensen met huisdieren. Een aanrader dus.

Product Details
air36€ 36,50 per m2

Air 36

Deze soort is door zijn gewichtsklasse en kleur één van onze populairste soorten in het gamma. Deze soort is geschikt voor zowat alle toepassingen binnen het recreatief gebruik.

Product Details
Air 65€ 36,50 per m2

Air 50

Houdt u van een frisgroene, iets langere soort die wat wild door elkaar staat en die lekker zacht aanvoelt… dan is de Air 55 de soort die u zoekt. Door de Dubbelwandige vezel ook nog eens zeer veerkrachtig.

Product Details
fix26€ 32,50 per m2

Fix 'Galaxy'

Een absolute hoogvlieger in zijn segment. De combinatie van de zachte PE vezel en de rijkelijk gevulde doffe krulvezel, geeft deze soort een absoluut realistische toets. De soort is ook uitermate veerkrachtig.

Product Details

Proxygrass Silver

comfort 28 3 8 N€ 16,95 per m2

Look 32 N

Mooie, dofgroene kunstgrasmat die perfect is voor voortuinen, terrassen, en andere plekken die minder intensief gebruikt worden. Door zijn iets kortere vezel, krijgt deze soort een strakke touch!

Product Details
look40n€ 19,75 per m2

Look 40 N

De naam zegt het zelf: de look doet het hem hier! Doordat de vezel iets hoger komt krijg je een wilde, dofgroene kunstgrasmat. vele onder onze klanten vinden deze soort één van de meest realistische in de markt.

Product Details
comfort 28 3 8 N€ 23,75 per m2

Comfort 28 3/8 N

Door de C-vezel 2.0 is deze soort zeer geschikt voor terrassen en tuinen waar regelmatig al eens een tafel, stoel, spelende kinderen, etc. … opkomen. Dit ook in combinatie met zijn kortere lengte.

Product Details
comfort 35 s€ 29,75 per m2

Comfort 35 3/8 S

Dit is echt knuffelgras: doordat de vezel iets smaller is, krijg je een heel zacht gevoel. Ook daardoor staat het gras prettig wild door elkaar. Ideaal gras dus om met je blote voeten over te wandelen.

Product Details
comfort40n€ 29,75 per m2

Comfort 40 3/8 N

Éen van onze populaire kunstgrassoorten. Door de combinatie van de speciale C-vezel 2.0 en de gebruikte kleur, is dit uiteraard niet meer als normaal. Misschien daardoor ook wel één van de meest realistische soorten.

Product Details